www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

1 Advent!

 
12-12-02,

Första advent idag! Vi åt en mysig frukost tillsammans hela familjen och tände det första adventsljuset. De är så mysigt! Sen har vi fått upp lite tomtar och sånt också. Tänkte innan hur det skulle gå med denna lilla virvelvind hemma men hittills har allt fått stå på sin plats. Håll tummarna. Ena tomten som var på fönsterbrädan i köket gick han fram till och tog i handen och sa: Hej tomten.. :) haha så söt!

Sen idag fick Loke vara med mormor och morfar medans vi for en snabb runda på Storheden. Vilken befrielse att fara själva haha, visst får man säga så? Men det är verkligen ingen lek längre att fara och handla med gubben för han vill titta på allting och röra och känna och pilla.. Man kan som inte tänka på nått annat än att "snälla riv inte ner hela affärn nu!" :) Så det var skönt att kunna springa själva och kika. Vi hittade oss en stor fin grön gran som vi ska ha här hemma! :) Den vi haft har varit så gleees.. men nu jäklar! Jag ville även köpa en vit gran och ha typ i källaren sådär lite snyggt, gillar dem vita mer och mer faktiskt. Men en grön måste man ju bara ha :) Annars äre inte jul på riktigt.
 


Vi hittade lite mer grejer också, julpynt och lite julklappar. men vi är inte färdiga ännu. Loke kom tillbaka sen från stan, dem hade varit en sväng på skyltsöndagen och sett Tomtar som han fått paket av! :) Han öppna dem hemma och de var pennor i ena paketet och en bil i det andra. oj så nöjd han var!

Nu ska jag inte göra nå mer för ikväll, oj så vi har stått i.
 
Lite ljuspyssel jag gjorde på tjejkvällen hos Magda.Dekorerade ljusen med texter och bilder!
 
Adventsljusen.
 
På framsidan har jag satt en julkrans som jag gjort själv. Den saknar dock en skylt där det ska stå God Jul i vitt men de var slut när jag skulle köpa den. Men ska se om de finns nå mer snart så kan jag sätta dit där de är en lucka i mossan. På källardörren sitter den andra kransen.
 
Hemma satte jag upp en ljusgardin vid staketet, blev himla mysigt tycker jag. Sen har jag även fyndat en ljuslykta i form av ett hus! Älskar ju alla sorters ljuslyktor, man kan aldrig få för mycket känns de som! :)


Nej nu blir det soffan, film och massa gos med min underbara sambo!! :)
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Man får säga så om sina barn ;) Tror jag ;) haha de är klart de är skönt att vara själv ibland :D och de behövde ni :D

Vad mysigt ni har de. och ljuslyktor KAN MAN ALDRIG FÅ FÖR MÅNGA AV :D haha

2012-12-03 @ 19:05:15
URL: http://magdalenaledin.blogg.se
Postat av: Marre

Hej sotgumman! Ah vilket harligt o mysigt julinlagg! Har ar det stokigt - planen ar att stada i helgen och satta upp granen! Ryan ar san jul grinch eller vad dom nu heter.. ingen gran vill han ha och inga fina ljus ute! Tur att jag bestammer i det har huset!!!

2012-12-05 @ 05:37:05
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!