www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

12-12-12.

Idag var det 12-12-12, och klockan 12.12 satt jag i soffan tillsammans med min lilla sjukling och såg på Pippi Långstrump! Han älskar avsnittet med Pippis luftballong haha sötnosen. Så han fick en extra puss just då! :)

Idag har han nog varit det segaste Loke jag nånsin sett. Han var verkligen tagen av all kräksjuka igår.. Först sov han till åtta, vilket är typ en timme längre än vanligt, sen vid nio efter lite nyponsoppa så somnade han i soffan! Så himla söt och helt slut. Han sov en timme.. sen var vi vakna iaf några timmar och såg tv. Han rörde sig en gång fram till tv:n och tillbaka, annars bänkad i soffan. Vid två när Adam kom hem så sov dem tillsammans en timme till.

Nu har jag lagt honom för kvällen, jag hoppas han kommer kunna sova på natten fast att dagen har varit lite tokig, men har inte kunna hålla han vaken juh, han måste ju få sova när han vill och eftersom han är helt orkeslös. Man vet ju själv när man e sjuk, vill man ju bara sova bort allt..

Håller på griljera vår första skinka ikväll! :) luktar ljuvligt! Och så har jag köpt rödbetssallad till det!

Vi lyxade till det med mat från Panelen idag :) Denna dag till ära. Tänkte att detta datum borde man göra nått speciellt eller ha nått att minnas men vi har myst på tillsammans och gjort de bästa av dagen. Sen hade vi även såklart nått att minnas! :)



 


Kommentarer
Postat av: Marre

Guuu va stor han har blivit! Loketok! Har du fixat skype sa kanske vi kan surra pa sondag? Hur griljerar du din skinka? Gor det typ bara var 3:e ar sa jag glommer alltid bort! PUSS SOT

2012-12-13 @ 00:32:48
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!