www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

5 december.

 
12-12-05,

Oj känns som att december bara kommer svischa förbi så är det helt plötsligt julafton... de går så fort i december tycker ja. Vi måste börja fixa klart alla klappar snart, annars kommer jag bli så stressad.

Igår vabbade jag för första gången sen jag fått fast tjänst. Loke fick feber på förskolan på måndagen och låg bara i soffan deras så jag gick snabbt över till honom och satt och myste med honom tills Adam kom. Han var som ett element, verkligen! Tur Adam hade kommit hem precis så han kunde hämta honom. Sen var jag hemma igår tisdag,, men febern släppte rätt snabbt så vi var tillbaka idag på förskolan igen!

Men de var himla mysigt och ha en hemma dag tillsammans, oj vad man saknar då man var mammaledig hihi :) det är ju så skönt o bara mysa hemma. Nån dag då och då, i längden så vill man ju ändå jobba! De händer så mycket på jobbet nu och snart ska vi få flytta in i nya delen, oj så kul det ska bli :) efter jul börjar jag på riktigt att vara förskollärare för 4 åringsgruppen!! De blev som jag ville, tack för att ni höll tummarna :P

Nu sitter jag här med ont i halsen, usch o fy. fick det efter promenaden hem från jobbet. typiskt. iofs har man frysit hela dagen, de är ju så kallt ute och när man varit ute en stund blir man som genomfrusen i hela kroppen länge.

Nä nu ska jag ta en stooooor kopp te och bara vara!

Imorron torsdag, sen fredag sen HELG! :)

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!