www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nya tag, sista veckan.

12-12-16,

Ja nu ska vi väl ändå vara friska?! Det hoppas jag verkligen. Nu vill jag faktiskt jobba men det ska ändå bli skönt att jobba denna sista vecka innan jullovet! :) Ledig 11 dagar, gud så skönt det ska bli.

Så imorgon är det jag och Loke som åker på förskolan! Hörde att de håller på flytta om nu våra fyråringar och femåringar till nya delen som är nybyggd! Hoppas vi får börja vara där nu... blir spännande imorron och se hur mycket dem hunnit flytta av alla grejer :)

Helgen har gått för fort som vanligt... vi har hunnit med en hel del faktiskt. Eller iaf på projektet julklappar och projektet köksluckor haha. Loke sov hos farmor från lördag till söndag så vi målade resten av luckorna flera varv och vi såg film o myste! Sen gick vi upp i tid på söndag och målade vidare och sen for vi till luleå för att fixa mer julklappar. Hittade några till iaf, men är inte färdig.. pust.. Sen hem och hämta Loke tokis! :) Han hade haft de bra och myst på med farmor.

Nu ska vi se film ikväll och bara slappa. Håll tummarna för oss att vi klarar denna sista vecka på jobbet utan att bli sjuka :)

Trevlig kväll.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!