www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Plusgrader?!

 
12-12-30,

Idag är det helt plötsligt plusgrader! De var skönt och vara ute på förmiddagen hela familjen, Loke och pappa skottade och där emellan körde jag Loke på bobben runt kvarteret :) Då såg vi skotrar som kom och körde, de var spännande hehe. Sen tog vi en svängom till farmor, de är ju så nära. Sa hej och sen vände vi :) Loke ville däremot gå in till farmor och fika men näe, hem och äta lunch blev det.

Nu sover sötnosen och vi ska ta det lugnt i soffan, kanske läsa en bok.

Jo Magda, jag tyckte filmen var bra :) Adam ville inte att slutet skulle bli sådär men han tyckte faktiskt också den var bra! :) Sen efter den igår såg vi Snabba Cash 2, var också riktigt bra trots att jag nicka till några gånger.

Längtar som till imorgon, kalasfirande för vår underbara son och sen gooooomat och mys! Och nu vet jag att vi definitivt blir hemma också, lika bra det. Behöver man inte fundera på det nå mer!
Mys med familjen blir det.

Näe tvätten kallar. ha en trevlig dag.

 
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Äntligen en film som jag inte får skäll för ;) hahahha Visst är de skönt att bara vara hemma o mysa. Läste en artikel att hur man firar tolvslaget så blir resten av året. kan ju stämma. Så eftersom man bara är hemma med den man älskar mest och bara myser måste de ju bli ett kanon år :D Hoppas loke får en bra dag i morgon och ni med :D

2012-12-30 @ 13:13:41
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!