www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bra dag.

12-02-15,

Haft en mycket bra dag idag.. har varit iväg med Loke på Babysång på bibblan! Var himla kul, först var han lite avvaktande och satt klistrad i mitt knä men sen när de började sjungas och fick han liter mer fart :) så det ska vi säkerligen fara på fler gånger, han älskar ju musik och dansar ju varje dag här hemma till massor av låtar.
Min älskade lilla son.

Efter de sov han middag och sen hämtade vi upp Magda och for o köpte sushi!! Tror ni de var gott, eeeh joo :) Så det var riktigt lyckat det med! Kul o surra på här hemma :)

Har pluggat ikväll, och känner mig stressad men vi ska fan klara detta. så är det bara. Blir o fortsätta plugga varje kväll framöver förutom helgen då jag kommer att jobba. hmm inte helt passande eftersom vi säkert hade behövt plugga men men, Helen hade också saker att göra då så vi får hoppas det funkar ändå.

Nej trött som tusan är jag. så nu blir det bums isäng.. men tack för idag.

Hejs o Gonatt.

Kommentarer
Postat av: Marre

Hej hjartat! Har fullt upp har hemma, knappt tid att kolla mailen, facebook eller blogga. Som du sakert markt har inte ens varit in pa min eller Kayas sida. Sa jag har inte mailat.. den har helgen ar det GO GO GO men forhoppningsvis nasta helg sa lugnar det ner sig. Prova sla en pling da! Puss

2012-02-18 @ 23:49:22
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!