www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag, känns bra.

12-01-27,

Fredag och helgen är här. Känns mycket bra! Få lite extra tid med familjen att mysa och göra saker på! Imorse tog jag mig samma promenad som igår, var så himla skönt ute, nu var det minus 4 bara. Sen kröp Loke omkring lite i snön, det tyckte han om! Han höll på doppa hela huvudet i snökarmen också men jag hann rädda honom :P

Åh jag vill så gärna lägga upp nått videoklipp också men jag tycker inte det är speciellt trevligt att man måste lägga upp videon på Youtube först, för att sedan ha den i bloggen.. nej det kommer inte att ske. Tyvärr.

Men bilder blir väl bra iaf?!

I helgen tror jag att jag ska försöka få klart Lokes rum faktiskt! Måla det sista och finslipa på det som finns, just nu luktar det massvis med färg där inne så det ska vädras ut ordentligt innan han ska leka där. Vill såklart till Ikea nu också eftersom jag vill hitta lite grejer till rummet. Men jag fick inte mycket mammapengar denna månad så det var mindre kul. Februari månad kommer bli destobättre.

Kommer bli svårt att bestämma sig för vad man ska ha i barnrummet, det finns ju så mkt fint!!

 







(bilder från google)

Vill ju ha allting! :)

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Oj sa fina rum!! Ja vore inte dumt att ha det sa fint!!! Ja visst ar det irriterande att man maste forst lagga upp pa youtube.. ar glad att jag hittade den dar andra sidan at Kaya for dar kan man lagga ut videon direkt fran min kamera! Perfekt!! :) Puss pa dig sotisen!!!!

2012-01-28 @ 05:37:00
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!