www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Myseri hemma.

12-01-24,

Idag har vi struttat på här hemma och busat :) Rätt skönt det med! Han går omkring och bär på leksaker och donar, efter förmiddagsvilan ville han inte släppa snutten sin utan var med den ett tag då han lekte :)



Så vi har haft en mysig dag inne med mycket bus.



Loke innan klippning och efter..

Det finns lite kvar att klippa på honom så man ibland ser nå fjun sticka ut över öronen hihi men de ska fixas nästa gång vi badar, kanske imorron. Men han blev då mycket äldre av bara klippningen, ser det ut som iaf :)

Vår storkille.

Nu ska jag kika om det är nått bra på tv, och det är det juh men jag får inte se det idag för vi ska se det tillsammans imorron, Adam har träning.

Vi har börjat se Mot alla odds som är ett program där 10 personer med olika funktionsnedsättningar far ut på deras livs äventyr. Dem ska ta sig 150 mil genom Afrika och Uutmaningen består i att trots svårforcerad terräng, extrema väderförhållanden och faror i form av vilda djur, vätskebrist och utmattning, tillsammans nå det uppsatta målet. Alla ska med och ingen röstas ut. För att klara utmaningen måste deltagarna gemensamt övervinna både yttre hinder och sina egna begränsningar.



Spännande och mycket starkt gjort av dem, tänk vad man egentligen klarar av?

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!