www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nu går jag!

12-01-16,

Ja nu är det full fart här hemma, nu går Loke omkring helt o hållet. Ja nu kan man säga att han går! :) Det ska antecknas såklart. Det gick väldigt fort där efter han fyllde ett år, då gick han bara några steg, sen tog han dem där 12-13 stegen för nån vecka sen och sen poff, så gick han hela tiden! :)

Min älskade duktiga son, tänk vad du har lärt dig på ett år.

Vi myser inne idag med, då Loke blivit lite snorig igen så natten var inge vidare bra, han vaknade massor av gånger och låg vaken länge. skönt dock att han inte skrek då han var vaken utan han låg och surra och gormade. men ändå, själv håller man ju sig vaken då.. och gav välling men nja, de var en hopplös natt. Ska verkligen sova middag med honom idag..



Rutiner
Det har gått väldigt bra med att endast sova en gång per dag iaf. Första dagen vi skulle vänja av honom att sova två gånger så la vi honom kring 19 och då vaknade han vid 22 och trodde väl de var hans eftermiddagslur.. så vi fick göra om proceduren att lägga honom, gav lite gröt och sen i säng igen och då somna han.. sen dagarna sen dess har gått utmärkt. Han var nog redo för det så :)

Det där med maten har varit lite krångligt på senaste men nu går det bättre. Man kan inte tro att de ska äta på en speciell tid längre, iaf inte helt och hållet. Han vill inte äta lunch kring elva nå mer utan han får sova förmiddagsluren först och sen äta..  För han är väl fortfarande mätt efter frukosten..

Men det är ju ingen fara, bara göra så, huvudsaken han får i sig mat. Vi ger han nu all möjlig mat så han får testa, igår åt han lite korv o potatis. Idag får vi se vad det blir. Men han gillar då mest smörgåsrån med leverpastej på, de e gött ;)

Nu ska vi busa vidare!

Kommentarer
Postat av: Mia

Hihi ja nu går det undan :)



Jag har fått den i present, hade aldrig haft råd att köpa den själv :)

Jo den kostar typ 2500kr.

2012-01-16 @ 23:50:01
URL: http://bymia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!