www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sjukstuga här hemma.

12-01-19,

Ja här snoras det massvis, Adam var först förkyld och rosslig sen blev Loke det och började snora så man fick torka honom vid näsan hela tiden stackarn och han sov dåligt. Men han blev rätt snabbt bättre, iallafall sov bättre vilket är superskönt. Har inte heller snorat lika mycket men är rosslig... sen fick jag allt snoreri så jag får snyta mig typ hela tiden för det bara rinner, uuuusch.. är sjukt öm under näsan nu trots lambi näsdukar haha. Nåja det går nog över snart, jag vill bara att de ska gå över till lördag.

Då har jag examen!! Vi ska vara i Aulan på skolan och få diplom och en Ltu (luleå tekniska universitet) - nål... och mina päron ska med och Adam. Loke får vara med farmor och farfar för det är precis under hans sov tid så det blir lika bra, sen tror jag inte han tycker det är så kul att sitta still i en aula! :) sen på kvällen har vi bankettmiddag, tre rätters med underhållning och spex. Klart jag vill bli frisk och känna mig bättre då... kom igen kroppen, kämpa! :) Men som de känns nu är jag inte alls sugen på nånting.. hoppas de ändras.

Nu ska jag testa lite klänningar, inte bestämt vad jag ska ha ännu.

Tänk att man nu e klar och egentligen så blir jag ju arbetslös redan på måndag eftersom skolan e slut (har dock c-uppsatsen kvar till slutet av feb) ,men ändå läskigt, och roligt på samma gång.

Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa helt enkelt. Har ju mina drömmar, så vi får se om dem slår in ;)

Har även klippt lilla Loke idag och igår, blev rätt bra, får lägga in bild sen, har ingen nu. Men svårt var det för han satt ju inte direkt still :) Men han såg genast större och äldre ut när frillan kom på plats :)

Nu dona sen sova, imorron ska vi till skolan en sväng.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Marre

Men OJ va kul!!! GRATTIS till examen, va roligt! Duktigt du har varit som kampat pa med skolan samtidigt med Loke!!!! Det ar sa kul att ta examen! Hihi.. o tack for att du kikat in pa Kayas sida och lamnat en liten kommentar. Da blev vi sa glada sa!!!!!! Puss sotnos!

2012-01-20 @ 05:09:33
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!