www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Snosat bebis.

12-01-10,

Idag har ja snosat minibebis minsann! :) Min vän Frida har fått barn för 1,5 månad sen och nu har vi kunnat träffa dem först, genom att Loke varit snorig så vill man ju inte smitta lille flickan! Cornelia ska hon heta, himla fint namn! Åh hon var så söt och goo, och alla dessa små ljud bebisarna gör när de är så små, gossigt värre. Då minns man tillbaka på när Loke var så liten, oj oj det har gått fort. Bara ett år gammal och sån stor skillnad på de små liven, han for runt som en virvelvind och ställde sig vid soffan , försökte ta våra kaffekoppar, ner igen, runt på golvet, stod och släppte taget och gick några steg osv.. Han var nyfiken på Cornelia och ville röra men han är ju inte så försiktig i hans rörelser nu så han fick bara titta och inte röra :) han hade säkert nypt henne eller nått annars hihi tokisen.

Det blir kul då hon blir större så kan dem leka mer tillsammans också :)

Men vi konstaterade en sak iaf, att man hade då inte pallat med att ha två barn själv som är i dem här åldrarna, en på 1 år och den andra på 1 månad.. det går ju rent logiskt och vissa har ju så... men oj nej, jag skulle inte palla det. Jaga den stora medans den lilla vill äta bröst. oooo nej. haha. Det får dröja några år innan syskon kommer. Inte två blöjbarn tack.

Loke gick från vardagsrumsbordet in till halva rummet utan att sätta sig ner på rumpan, superduktig. och samtidigt han gick där och vingla så flåsade han, haha det var jobbit o hålla balansen! Vi höll oss för skratt för att inte skrämma honom :)

Nu ska ja måla igen. kuligt.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Nå va mysig med bebis :) Kan du inte lägga upp nå bilder på de du målar i Lokes rum :D

2012-01-10 @ 21:57:24
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!