www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Stapplandes.

12-01-03,

Ååååh min lilla älskling har stapplat omkring mot mig idag.. När han stod vid tv bänken så ville jag han skulle komma mot mig och han tittade och sen släppte taget och gick 12 steg sammanlagt :) jag hann räkna dem små fotstegen.. så jag vart glad och sprang ut till Adam som var o skottade.. han trodde mig knappt :P Loke har ju gått mellan saker och stolar och sånt tidigare men då endast 3-4 steg, vilket också är stort såklart men nu när det blev så många på rad, wiiii... Så gick vi in igen och jag ställde honom på samma ställe och då gick han 12 steg igen!! :) När väl Adam kom in så ville jag ju visa vad lillgubben kunde men han var inte riktigt med på noterna först, vi hade filmkameran redo och sen rätt vad det var, gick han igen... 13 steg :) whiioooo,  Så nu fick han också se! Vår stora kille... tänk vad dem kan lära sig på bara 1 år, från att va miniliten o ligga helt still, till att surra, skratta och snart gå omkring! Ja det är stort... Min älskade son! Kärleken är oändlig!

Hann inte ta någon bild då vi filmade istället men ni får en annan bild då han står i luften utan att hålla i sig :)





och en där han chillar på golvet :)

Annars idag så har jag pluggat med Helen, har gått bra det med, så de var skönt. Dock mindre kul med all snö som kommit, plog vallen som blev imorse var en meter hög! hur skulle ja komma ut med bilen? ja bara skotta. usch usch. men jag tog mig ut tillslut.

nu ska jag slappa då Loke sover! Ha en bra dag alla.

Kram / Glad stolt mamma


Kommentarer
Postat av: idabe,

Får ni gå upp nu i januari kära du? :)

2012-01-03 @ 23:56:44
URL: http://duochjagpasant.blogspot.com
Postat av: idabe,

Klokt och förståndigt tycker jag! Jag tycker det verkar som att det är alldeles för många som halvt stressat ihjäl sig på detta uppsats! Det är ju viktigt att må bra också, och för din del, vara med din supersöta ettåring! :)

2012-01-05 @ 15:14:43
URL: http://duochjagpasant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!