www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Busande.

12-07-05,

Idag blev det bus på Leos med kusin Hugo o familj :) Det är alltid uppskattat. Jag tänkte tidigare att de skulle säkert inte gå eftersom Lokes sår, men här hemma så far han ju runt som vanligt och när vi varit i lekparker har han klättrat på och tyckt det varit jättekul så vi tänkte att de inte borde vara nå problem att fara på Leos heller och det var det inte :) Han var överlycklig och sprang runt, klättrade och åkte rutschkana efter rutschkana :) gud, man var helt svettig efteråt, värsta träningspasset haha... men kul var det.

Vi åt middag där också jag Adam o Loke, brorsan o dem åkte hem. Sen åkte vi hem efter det.

Adam är och spelar tennis i värmen, tror de varit molnfritt idag med hela dan, så skönt med sommarkänslor nu. Hoppas de håller i sig men i helgen ska ja ju jobba. Men de är det värt, 5000 kr på två dagar, inte illa de inte :)

Tog bilder med mobilen på Leos så dem har jag inte fått in ännu. Här kommer några andra bilder. Då jag klippte Loke igår, jättemycket bättre blev det. Gud så långhårig han var.

 
Jag o mitt älskade lilla hjärta. Du är det finaste vi har.
 
Ha en trevlig kväll.
Kommentarer
Postat av: Marre

Vilka fina bilder!!!! Och va langharig bade du o Loke har blivit! Maste luska ut hur man lagger ut bilder! Kul med Leos! Roligt att vi har sanna dar roliga grejer man kan fara pa! Kram

2012-07-08 @ 15:56:38
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!