www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härliga sommardag.

12-07-17,

Idag har det varit riktigt varmt, på morron var det redan 18 grader och under dagen har det varit ca 23-24 grader! :) skönt! Vi har njutit av en lång familjefrukost och sen flängt runt lite med bilen i lite affärer. Loke har sprungit av sig lite energi också ute :) Han älskar verkligen och vara ute. Direkt man har honom i famnen och går ut så ska han ner och springa :) Sötnosen.

Då han vilade efter lunchen så låg jag o Adam ute i solen och jag åt jordgubbar :) mums! Jag somnade även i solstolen haha. Vaknade av att jag hörde mig själv snarka :) men skönt var det. Man hinner ju som inte sola så mycket annars med en liten plutt som springer runt överallt!

Sen blev det ut till Heden en sväng på Surströmmingsmiddag! Ätit det en gång i Heden tidigare och nu en andra gång. Det var faktiskt riktigt gott :) Jag lär mig! Haha vuxenpoäng! Tror det är allting till som gör det så gott. Tunnbrödsrulle med creme fraiche, rödlök, tomat, gräslök, potatis och gotta! Men satan så mycket flugor det kom för vi åt ute haha. Sen spelade vi kubb allihopa :)
 
 


   Lillebrorsan med favvograbbarna!
 
Mycket trevlig dag :)
 


Hela familjen :) Vi köpte dessa två plast stolar idag för 150 kr båda två :) Kan man ha både inne och ute. Loke tyckte om dem! (Jag ser ut som jag vet inte vad, men det får ni ta :P)
 
Nu slappa i soffan, sen sussa gott. Härligt med semester hela familjen, det gör mig glad.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

fan vad coola stolar :) vart köpte ni dem? Du såg inte alls konstig ut på kortet. jätte fin är du ju. Men Adam så lite arg ut ;) haha

2012-07-17 @ 22:16:00
URL: http://magdalenaledin.blogg.se
Postat av: Magdalena

Vart har ni köpt dem? Skit coola ju :) Och du är jätte fin på bilden :D Visst ska du med på fredag?

2012-07-18 @ 13:15:48
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!