www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hinna med mycket.

12-07-20,

Vi försöker hinna med så mycket vi kan under semestern, fast samtidigt ta det lugnt då och då :) Vi har varit med Richard, Johanna och Hugo och mina föräldrar till Hägnan i gammelstad. Superfint och mysigt var det. Som en liten kyrkby med massa gamla gårdar och hus, där vi satt och fikade mitt på dan. Sedan kunde småkillarna få kika på massa djur, kossor, grisar, får, getter, hästar, höns, kaniner m.m. :) Superkul för dem. Loke sprang omkring som en tokis :)

Får visa bilder senare, har inte laddat in dem på datorn ännu.

Loke har hunnit med att sova över hos Farmor o Farfar en natt också. det var himla tomt i sovrummet då vi skulle sova. Nästan jobbigt juh men de var skönt med sovmorron en dag iaf :) Sen på morgonen då vi inte hade Loke så satte jag mig o plugga, haha.. Superkul,nej men ett ont måste. Måste ju bli klar med skiten nångång. Annars vet ja inte hur detta ska gå. Adam for och spelade tennis.

Vi har varit till lekparken idag och gått på marknaden i stan :)

I helgen är det Boden Alive. Vet dock inte hur de kommer bli eftersom dem har flyttat Boden Alive till Arenan i år. Den är inte längre vid vattnet så där mysigt som det alltid har varit. Så vi får se då. Jag kanske ska gå dit ikväll med tjejerna men får se. Ibland känner jag mig jättesugen och ibland vill jag bara va hemma och mysa i soffan med en film. Man är inte nån ungdom längre känner jag. Plus att jag ska upp och jobba 7.30 imorron på ICA.

Så jag jobbar i helgen. Adam är med Loke tokis.

Lördag kväll ska vi iväg direkt efter jobbet till Adams mammas syster som fyller 60 år och har ordnat en stor fest. Vi ska dit och säga hej iaf :)

Nä nu ska jag göra mera nytta. Hejs.

Just det, vi har köpt ett LÖPBAND!! Fy fasen så nice. Nu ska det springas av. När jag nu blivit frisk. Denna förkylning vägrar släppa min kropp. Men så himla nice!!! Kilorna ska rasaaaaaaaaa! Iallafall 5 kg vill ja he bort.
 


Det BLÅ har vi  :)
 
Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!