www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Jobb jobb.

12-07-24,

Idag har jag jobbat 10-18 i spelet. Väldigt motvilligt satte jag mig på cykeln i morse och cyklade dit. Ångrade nästan att jag tagit på mig extra passen som ja lovat sen länge tillbaka. Vill ju va med mina killar hemma. Men men det har gått jättebra och tiden har faktiskt gått fort. Det är som alltid nått o göra i spelet och det är skönt att vi faktiskt e två där också :) En del mysko kunde där idag också haha.
 
Men mina killar var o handlade av mig så då blev man glad. Hör man Loke ropa och peka på mig hehe sötnosen. Han fick lite mjukglass av mamma, då blev han glad. Så söt, vill ju bara att han ska va med mig i spelet då men de hade inte varit någon bra idé :P

Nåja, nu e man trött. Slumrade till då jag skulle lägga Loke. Det är så lätt hänt alltså, och så är man lagomt pigg sen då man ska gå ut ur sovrummet, näe då vill man bara ligga kvar. men nej, tänker tvinga Adam och se nått avsnitt av The american horror story som vi börjat se. Det blir faktiskt bättre Magda! :)

Imorron jobbar jag samma tid igen 10-18. Efter det blir det snabbt hem och byta om för att sedan fara till Frida och äta surströmming med henne, Magda och Emma. Gott ska de bli. Faktiskt. 3:e gången i år. eller i sommar :)
 

Min gullunge för ganska länge sedan..
 
Hejs.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Fan vad bra att ni tycker den blir bättre :D jag vill bara se mer av den :D haha

2012-07-24 @ 21:22:45
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!