www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Myskväll.

12-06-30,

Igår var vi iväg på dan och handlade nya skåpslucks handtag eftersom dem förra hade tagit slut i kollektionen, så vi köpte en bunt nya som nu är på plats. Nu är det bara nederskåpen som ska målas. Sen ska såklart kaklet också målas, enligt min mening :) svart! De skriver vi upp på listan haha..

Efter lunch for ja o Mia och handlade inför kvällen och jag for dit kring sex. Vi åt hemmagjord skagenröra (skiiiiiiiitgoooooooood) och bakad potatis, bagetter (som vi iofs glömde att vi hade), sallad och gott att dricka! :) Sen blev de surr kvällen lång. Mycket trevligt var det :) De måste vi göra om snart igen, får inte gå så länge mellan gångerna tjejer! Det blev även en sväng ut till Bränna. Där var de rätt mycket folk faktiskt men jag var rätt trött så vi satt ett tag och surra och sen taxi hem.

Tur att jag fick sovmorron idag! Adam och Loke hade varit på promenad och handlat och så medans jag fick sova! Så skönt :) Efter lunch idag for vi till Kribbs och Carro för att fira deras söta dotter Amie som fyllde 2 år! :) Hon fick av Loke pyssel att greja på med, halsbands pyssel! Hon gillar att pyssla och göra armband och halsband sötnosen. Så de var mycket trevligt.

Nu e jag himla trött dock, varit ut och sprungit också efter middagen! Men oj så skönt de är efteråt, känns så bra! Känns som att, då får man ändå äta vanligt och gott ibland , bara man håller i springandet! På tisdag är nästan sväng och då skulle Tessi med! :) wiiii.

Trött men glad mamma idag :)

Hejs.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!