www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ser ljusare ut.

12-07-30,

Åh idag när vi var på vårdcentralen så kolla vi Lokes arm som vanligt och la nytt förband. Men så glad jag blev då det såg mycket mycket bättre ut.Är bara ett litet pyttesår nu som ska läka färdigt. Inte alls stort. Jag blev så glad så jag blev helt tårögd, höll på rinna tårar nedför kinderna men jag höll emot.... Vår lilla älskling, tänk om detta snart är över och vi kan slippa lägga om sår hela tiden. Gud så underbart de vore.

Vi ska iaf lägga om hemma nästa gång på onsdag och duscha med honom, han blir så glad då vi duschar, har varit svårt under denna period men vi har gjort så ofta vi kunnat.

Man blir så glad i hjärtat då det snart är läkt klart, usch så jobbigt denna period har varit, det har tyngt en så fruktansvärt.

Så nu ser det ljusare ut :)

Dagis för honom börjar ju om 2 veckor. Ska våran lill kille börja dagis? Neeee ja vill inte. Vill mysa med honom hemma hela tiiiiiiden, fast samtidigt är det nog inte många som har chans att mysa med sitt barn hemma så länge som jag gjort, 1 år och 8 månader :) Det har varit en underbar tid.
 
Lite bilder från igår på vår Björnsafari, ville se björn men de blev aldrig. Adam hade ju sett två små björnungar vid vägen till stugan för några dagar sen. Men jag o Loke fick inte skymta någon, attans! Men fin natur är det :)
 
 


Adam sa att vi kunde köpa mat från MAX, men när vi kom dit var det ingen där haha :)
 
 
Från vägen har vi sett detta lilla stenhus och nu var jag bara tvungen att fota det :) Visst är det gulligt?
 
 
 
Nu ska vi på äventyr till Storforsen :) Pussokram.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Gud så skönt att de har börjat läka ihop nu :D Han kommer säkert gilla att börja dagis o få springa o busa :D

2012-08-01 @ 12:39:20
URL: http://magdalenaledin.blogg.se
Postat av: Marre

Bjornsafari? Sag ni na bjonar da? Va kul o fara runt sadar pa aventyr!! Mysigt juh med familjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSS sotis saknar dig!

2012-08-15 @ 05:37:36
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!