www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tråkigt.

12-07-23,

Ja det är tråkigt att känna sig besviken o less på en del alltså. Men men, då vet man ju iaf vart man ska ödsla energin! Kan man inte vara ärlig så är det så fegt. Och äkta vänner tar en för vad man är och inte vad dem tycker man ska vara! Kan man inte ta hela paketet så äre ju bara o skita i en. Thats it. USCH! Less på skitsnack bakom ens rygg, har fått nog av sånt, tappat en vän pga det så, men men iofs, var väl ingen bra vän eftersom de inte kan acceptera en eller måste ljuga om saker för att se bättre ut själv. Nä fy fasen.

Morr.

Nåja..

Njuter av min underbara FAMILJ och vi har det toppen :) älskar att vara lediga tillsammans. Adam har 3 veckor kvar av sin semester, så fruktansvärt underbart! De kunde ju gå bättre för Lokes arm att läka men :/ han har fått en infektion i såret på armen... blev riktigt ledsen då vi fick veta det i söndags. Känns så jobbigt, han har varit med om nog, det behöver inte hända honom nått mer och jag vill att det ska gå framåt. så jag har ont i mammahjärtat nu. Men han får äta antibiotika 10 dagar så är det väl över efter det. Men absolut inge kul, min älskade son. Men han är så sjukt duktig, varje gång vi är på omläggning vet han precis vad vi ska göra och han sträcker fram armen och håller den stilla och sitter och tittar. Himla intressant. Sjukt duktig..

Men vi njuter av ledigheter och ikväll ska vi på Palt middag till Adams morrmor. grymt gott ska det bli. Hemmagjord palt e smaskens.

Näe nu ska vi montera ihop vårat spring band!!! :) yey.

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Mia

Agree! Skitsnack suger fårballe!! :-)

2012-07-25 @ 00:05:35
Postat av: Marre

Men usch da - ar det samma knappgok som harjar eller ar det nan ny en? Maste ju surra i helgen sa jag far uppdatering pa vad som pagar!!!!!!!! PUSS PA DIG fran mig i alla fall!!!!!!!!!!!!!!! Och pussar pa Lilla Loke!

2012-07-26 @ 06:35:10
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!