www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Att göra listorna finns kvar.

12-06-13,

Jadu, mina att-göra-listor finns då kvar. Är en hel del att dona med känner jag men Loke är prio ett såklart! Han måste få bli frisk helt innan man kan göra massa projekt o sådär, men jag försöker hinna det jag hinner ändå. Kan ju inte låta bli då jag vill bli klar men nånting nångång... har ju påbörjat massor!

Så igår har jag målat mer i köket, och idag ska luckorna upp, måste bara hitta resten av handtagen som vi köpt. Har även målat ett varv på staketet i garaget, grundmålat. Sen har jag även ringt Trygg Hansa angående Lokes skada och anmäla det. och druckit kaffe har jag gjort :)

Solen skiner och det är varmt ute. Jag o Loke tokis har även varit på en promenad på morgonen och handlat mera målarfärg till resten av skåpluckorna. Nu är det dem nedre kvar och de kan bli problems med en liten tokis som springer runt och når allting då så vi får nog rensa skåpen helt så länge. Det ska nog gå :)

Joooo, idag fyllar min kära brorson HUGO 2ÅR! shit pomfritt. Tänk att det redan har gått två år, det är helt otroligt, snart blir även min lilla plutt 2 år. ojoj. Eller om ett halvår ;)

Nu ska ja dona vidare.

Ha en bra dag.


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Ja denna jävla lista man alltid har. Under mina tre veckor som jag har semester har jag tänkt att inte ha nån lista utan bara njuta. Vår lista känns som att den aldrig kommer ta slut. Vi måste ses snart :D

2012-06-13 @ 15:56:56
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!