www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Less på sjukhuset.

12-06-15,

Ja jag är så otroligt less på sjukhuset och personal och alla där. Åååååååh.. lust och bara skrika just nu. Men nu e vi ju hemma så det är väl skönt men hallå, 10 timmar har vi varit på sjukhuset idag för en omläggning!!! suck.

Vi skulle promt vara där kl 10 på morron, Adam stressat med jobb o helvete och dem hade sagt att vi kunde få tid mellan 11-14 på dan. Jaha med våran tur så närmar sig klockan 2 såklart och till o med 15.45 fick vi komma in för omläggning. suck. Gått runt där i sjukhuset med vagnen i 4-5 timmar. Dem hade ju dropp på stackars Loke som inte fått äta nått och droppsladden var väl ca 50 cm lång så han kunde ju inte vara nere o leka på golvet för han satt ju fast i en stång.... suck! Tur att han gillar att åka vagn kan ja säga.... men vilken hemsk dag.

Loke vaknade även för tidigt från narkosen så han var arg och ville inte alls vara med, så jobbigt att försöka lugna honom då ingenting är bra och ja förstår honom, konstigt o jobbigt att vara dissy och förvirrad vart man är..

Nej usch detta är påfrestande, hujja! Och hans sår på armen håller på att läka men inte helt bra, såret på benet läker rätt okej men vätskar lite fortfarande.. och de på bröstet kliar för stackarn så han kliar och drar.

Nej fy fan för detta. hoppas att de kommer bli bra detta snart för det här är så sjukt påfrestande....

vill bara gråta...

nu ska vi väl hejja på Sverige, tror inte dem vinner alls.

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!