www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Midsommar redan.

12-06-21,

Att det redan är Midsommar, helt sjukt juh... enligt mig iaf! Jag har inte alls hängt med på att det är midsommar nu... Iofs har vi haft en hel del annat att tänka på från den 1 juni till nu :/ och framöver såklart men tiden har ändå gått fort men tid och rum har ju stått still i allting med Loke sen detta hände.. Så man har inte riktigt hängt med. Men tydligen midsommar..

Ja idag jobbade jag ett kortare pass, var faktiskt skönt att komma iväg lite och andas ut. Är väldigt mycket nu och det är en tung period känner ja. Sover dåligt och är konstant trött. Inatt vaknade Loke kring halv tolv som han oftast vaknar och skriker till, oftast somnar han om då man lägger han ner... men inte inatt, han hade panik, han ville inte ligga ner.. Tog upp honom till våran säng, ingenting bra där heller förutom då han låg kloss på mig och kind mot kind! Haha så söt han var samtidigt men antingen hade han ont eller så var han sjukt rädd och drömt nått jobbigt.. Efter en del välling och strykande och mys så kunde han somna om stackarn..

Nåja Midsommar var de ja.. Jag e ledig imorron fredag, sen jobbar jag lördag och söndag eftersom det är min jobbhelg. Men imorron har vi knappt bestämt vad vi ska göra. Det blir nog iallafall att fara på stan och kolla på någon midsommarstång hela familjen och möta upp mina föräldrar :) Sen till middag blir det nog att grilla, med Adams päron eller kanske vi grillar allihopa?! Inget bestämt, vi får se. Vi ska då äta gott och sen MÅSTE vi äta jordgubbar :) det kan man inte vara utan på midsommar. Sen hoppas jag på lite spel av nått slag, kortspel eller sällskapsspel! Alltid skoj :)
 

 

Bjuder på någon bild från Hugos 2 års kalas! En toppen härlig sommardag var det :)

Trevlig Midsommar på er!

Kram kram
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!