www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Mycket trevligt.

12-06-23,

Vår midsommarafton blev mycket trevlig iallafall! Vi myste på vid Norrigården där dem hissade en midsommarstång och de lite äldre barnen dansade runt stången, inte Loke, han tittade en snabbis sen sprang han mest i gräset och var hel nöjd :) Sötungen! Han älskar verkligen o vara ute och han sprang från famn till famn :) Vi fikade tillsammans med mina föräldrar och gammelfarmor Britt! Jättemysigt och härligt väder var det.
 
 


                Sen iväg till vårdcentralen en snabbis för att lägga om Lokes arm, gick jättebra, hade dock varat litegrann men de såg fint ut tyckte dem, jag tycker själv de ser läskigt ut.. hujja! Min lilla stackare... Längtar tills allting blir bra. Aj aj i mammahjärtat kan ja lova.

Sen hem till Adams päron för lite grillning! Oj så gott det blev och mätt blev man :) Även där sprang Loke omkring på gräset barfota och myste! Älskar sånna här dagar. Bara vara och njuta av tillvaron! Sen efter middagen blev de såklart jordgubbar :) går inte o va utan, särskilt inte på midsommar!
 


Sen hem till oss för att lägga Loke så vi kunde spela lite kort :) Himla skoj! Så de har varit en lugn men skön midsommar. Mycket nöjd.

Idag har jag jobbat på Ica, 10,5 timmar men de har gått fint ändå. Loke o Adam har varit och hälsat på nån sväng med vagnen.. ååh då vill man ju bara ta sötungen och låta han sitta med mig i kassan ;) haha.. skulle inte gå så bra dock.

Nu ska vi mysa på med film i soffan! Gud så skönt.

Hoppas ni haft en bra midsommar alla. Kram
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!