www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En bra men annorlunda helg.

12-03-04,

Ja det vart ingen familjehelgs mys denna helg, eftersom pappan i huset har varit i Jenkis hela helgen. Jag har varit med Loke i Heden och sovit där på fredagen, så där blev det fullt hus. Brorsan o Johanna med Hugo bor ju där nu medans de renoverar lite på sitt hus så det var mycket bus för småkillarna på kvällen :) dem bada badkar tillsammans och stojjade. så kul o se :)

Lördagen bestod av en heldag på Ikea! Grymt skoj :) Loke var då hos sin farmor o farfar hela dagen och skulle även sova där hos dem för första gången. Dem hade tidigare frågat om han inte ska komma och sova nån kväll och nu när Adam var borta så hade han frågat om dem ville så kunde jag få mig en sovmorgon!

Det hade gått superbra för honom att sova där och jag fick mig egentid efter vi hade varit på Ikea. Mycket välbehövligt och skönt med sovmorgon! Men det sjuka var att jag vaknade 07.10 och tittade på klockan men insåg då att det bara var och sova vidare så jag sov iaf till 09.00 :)

sen när jag kommer för o hämta Loke på morronen så berättar dem att han vaknat 07.12 hos dem :) Så det var nog nån känning jag hade där, en connection med min lilla son haha. Men så jag hade saknat honom, och när jag klev in genom dörren så ställde han sig upp och sprang in i min famn så jag fick en kram, så himla gulligt och jag blev såklart tårögd "lipig" som man är ;)

Men som sagt, de har varit en toppen helg men en annorlunda helg för oss :)

Nu inväntar jag min älskling.

Vi har även smyg invigt Lokes rum då mina föräldrar var här idag, han blev helt överlycklig och for omkring i rummet överallt, tältet gillade han skarpt. Där har vi redan busat och skrattat och läst böcker.



Så det ska bli en överaskning för Adam när han kommer hem också :)

Lycklig över det jag har.

Kommentarer
Postat av: Marre

Men shit va lackert rum!!! Trist att man inte bott narmare som man kunnat hjalpa till o pyssla!!! Vilken lyckos Loke som ska fa bo dar! Vill ocksa ha! Hoppas pa en massa tjejjer sa jag far gora flickrum! Hehe! Puss gumman

2012-03-05 @ 03:36:01
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!