www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tålamod.

12-03-15,

Det är en väldigt krävande period som vi är i nu med vår son, då han nu utvecklas jättemycket och testar massa saker och man får försöka ha tålamod med det mesta. Jag är såklart mest utsatt eftersom jag är hemma med honom på dagarna så man får verkligen testa sitt tålamod och andas istället för att bli arg och sur. Men samtidigt måste man försöka säga åt honom på skarpen om det är något han inte får göra eller ska göra, så har lär sig. Men det är en svår balansgång detta och det tar kraft och energi att kämpa på. Det blir säkert bättre ju större han blir men just nu visar han verkligen sin egen vilja och kan bli arg om han inte får som han vill, men det kan man ju inte alltid få eller hur?! Vi kan ju inte ha en 1åring som bestämmer över mamma o pappa, haha!

Men trots detta såklart så är han mitt underbara lilltroll. Det är tur det finns så mycket kärlek så man lätt glömmer det jobbiga och ser det positiva med allting istället :) Kärleken till sitt barn är obeskrivlig. Såklart kommer det tuffare perioder men det klarar man, bara tungt då man är mitt uppe i det.



Superljus bild men tyckte ändå den är härlig, mamma-son skrattar i soffan :)

Idag har vi fått våran dagliga prommis iaf! Skönt det, men kroppen var tung, inte så mkt energi där inte. Men det är bara positivt med promenader, frisk luft, motion och sen sover jag bättre på nätterna också.

Senare efter Loke sovit ska vi iväg på stan med Lisa, Wille och Ida! :) Nice!

/ Mamman som försöker samla energi och krafter.

Kommentarer
Postat av: Marre

Oj da! Jag har hort talas om den dar trotsiga aldern.. fast har i USA kallar dom den Terrible Twos, men jag tror den kan handa nar som helst efter 1 a. Dom borjar forsta lite mer och testa saker.. vilket pa ett satt ar ganska naturligt. Men jag forstar hur frustrerad man blir. Aven om jag bara har en hund (som ar 7 manader gammal) sa ar hon PRECIS LIKA DAN! Hon var ute o lekte med mig och fick plotsligt syn pa grann barnen, sa hon RUSADE dit och hoppade pa flickan och nar jag forsokte fa henne att komma hem sa sprang hon bara ivag. GUUU va arg jag var! Men sen maste man ju forsoka tanka att hon vet ju inte battre.. hur kan hon veta att hon inte fa springa till grannarna och "saga hej" nar vi varken har staket eller satt fast henne pa ett koppel! Samma sak ar det sakert med barn.. o smart ar dom!!! Hehe.. men det kommer nog bli battre med aldren. Fortsatt bara med visa honom vad reglerna ar! Vad som ar acceptabelt och vad som inte ar det! Annars sa vaxer dom ju upp och tror att det ar ok att gora vad som helst!! PUSS

2012-03-18 @ 15:48:36
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!