www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Den har kommit!

12-05-15,

Det är som att ett litet barn har kommit, som jag har gått och väntat och haft ont och jobbigt som bara den, de senaste 10 dagarna. I lördags då jag hade så pass ont, så antar jag att det var "sista passagen" som stenen skulle igenom, som läkaren sa var lite trängre utrymme och därför gjorde det säkert så ont. Men efter lördagen har jag ju mått superbra. Idag hur bra som helst :) Kände lite stickningar och sådär, som när man har urinvägsinfektion ni vet... och sen satt jag i soffan och kände som att det var nått konstigt, som att det var nått hårt som var rätt nära på att komma ut. Men jag vågade ju inte hoppas.. men så gick jag på toa och plopp!! Där kom stenen ut, de sved lite men inte så farligt som jag hade föreställt mig :)

OJ VILKEN LYCKA KAN JAG LOVA! Min dumma, skit sten kom äntligen ut!

Jag började såklart storlipa med Loke i famnen och hoppade runt, Loke såg konstigt på mig när jag grät men var jättesnabb med att ge mig flera pussar. Gullenosen!! Han skrattade då vi hoppade och jag var så glad :)

Jag överdriver inte, detta har varit ett rent ut sagt h-vete och jag vill aldrig nånsin vara med om det igen och jag hoppas ingen får detta. Så jag känner mig befriad, inte behöva fundera nå mer på om jag kommer få ont, inte vara begränsad nå mer alls. NU e jag FRI!!! :) woohoo..

Firades såklart med SUSHI till middag :) gud så gott.



Annars så har jag o Loke varit ute HELA dagen i princip. Han har då inte klagat. Vi har varit i lekparken, och sen på gården. Mamma har krattat löv och Loke har sprungit runt och grejat.

Fått fler bra besked idag också! Så detta har varit en väldigt väldigt väldigt bra dag.





Jag o mitt älskade lillhjärta!

Tack o hej från en lycklig tjej!



Kommentarer
Postat av: Mia

Men finally!!!! Fan va skönt att den är borta nu =) =)

2012-05-15 @ 21:23:43
URL: http://bymia.blogg.se/
Postat av: Marre

Hej gumman! OJ va skont att den dar dumma stenen kom ut, far man inte se nan bild eller.. haha!!! Se det ut som en vanlig sten?? Sorry att jag ringde sa sent pa sondagen.. jag var ute i solskenet med min baby och sen var klockan plotsligt mycke.. vi far provas en annan gang. Om du skaffar skype sa kan vi kanske se varann ocksa! PUSS

2012-05-16 @ 05:07:52
URL: http://marli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!