www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Missar det jag vill göra.

12-05-14,

Man blir så himla begränsad när jag har såhär.. I lördags på dagen så var vi till Smörblomman i stan, en lekpark där Loke kunde leka av sig lite. Himla kul och han uppskattade det. Då kändes allting jättebra och hade nästan dåligt samvete att man sagt bort sin jobbhelg till någon annan pga detta. Men så kring tre på eftermiddagen så fick jag ont igen. Ont på sidan av ryggen och magen. Det höll i sig hela kvällen och de varvade mellan att göra ont i rygg och mage. När jag "bara" hade ont i magen så kunde jag somna på kvällen men vaknade då och då på natten av värk i ryggen. På morgonen orkade jag inget mer och vi fick fara på sjukhuset igen.

Dem hade ju sagt att om jag hade så ont att inte tabletterna jag fått hjälpte så skulle vi komma tillbaka. Och dem hjälpte inte så tillbaka vi for. Dem gjorde endast blodprov och så fick jag starkare smärtlindring och sen skickade dem hem mig igen. "De ska ju kännas då den ska ut" joo.. men inte så att man blir så begränsad och inte kan göra nåt annat än att ligga på soffan och kvida?!

Jag fattar inte. Låta folk lida i flera veckor. Nu är det 1 vecka och 2 dagar jag haft detta! Det verkar komma då och då jag får ondare. Hade jätteont torsdag och även lördag. Verkar vara två dagar mellan. Igår mådde jag skit efter sjukhuset, mådde illa av smärtlindringen... åt endast en macka på hela dagen.

Idag mår jag bättre, men inte fullt bra. Men mycket bättre.

Jag hade ju tänkt fara med Magda på ett evenemang i Piteå idag, Terry Evans som skulle hålla i en stor seans! Det är fullsatt, ca 400 pers. Han får kontakt med "andra sidan" och förmedlar till folk i publiken. Gud vad jag hade velat fara... ååååh.. är riktigt less på att man inte kan göra nått.

Måste vara hemma, kan knappt ta hand om sin son, kan inte göra det enda man bokat på länge.

Mycket suck härifrån, men lovar att energin kommer att komma tillbaka då stenen är ute. Då kommer det bli glaaaaada inlägg framöver! Men just nu är det bara skit. punkt slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!