www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny vecka.

12-05-21,

Ny vecka, nya tag! Men idag har jag känt mig så himla trött hela dagen, usch inge kul. Ingen ork alls känns det som, har iofs inte sovit nå länge alls inatt. Och Loke vaknade 06.10 jippi. Det är sjukt tidigt för mig. Hujja!

Har iallafall varit till Sunderby sjukhus idag, skönt att köra dit och faktiskt må bra och inte behöva in på nån akutmottagning! Skulle göra röntgen för att se så det inte nu finns nå mer stenar eftersom jag fått ut den jag skulle få ut. Har även skickat iväg den till analys. Bye bye stenen. Skulle egentligen vilja ha kvar den, bara för att, som en souvenir men äsch det sprollar juh :) Vem vill minnas det där onda fanskapet haha.

Nu sitter jag här och har ont i ryggen o är sjukt trött. Massa borden och måsten känner jag att det finns, men jag orkar inte. Ska kanske skriva en lista på alla måsten jag känner så jag får dem ur mig iaf och så kan man stryka där eftersom dem blir gjorda. Usch måsten stressar mig, fy.

Imorgon ska jag jobba på BarnCompaniet igen, ska bli roligt, fast är en lång dag. 8.30-17. Men det ska nog gå fint, är så himla glad att Adam slutar kring lunch så han kan vara med Loke efter det så inte vi behöver barnvakt så himla länge. Bra för alla. Skönt för mig också att veta då ja jobbar.

Har fått hem ett paket idag med två armband som jag beställt :) nice.









Nä nu ska jag chilla i soffan bara sen blir det en tidig kväll.

Hejs.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Hur gick de på röntgen då? Kunde dem se nå nu eller skulle dem skicka de vidare också? Hoppas du nu slipper få nå mer stenhevetes nu :)



Vi måste ta någon till mys/pysselkväll :)

2012-05-21 @ 19:57:25
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!