www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Så härligt :)

12-05-16,

Så härligt när man mår bra igen, att man bara mår toppen :) inte ont, ingenting! Man underskattar det verkligen att vara frisk, för när jag varit sjuk så har jag bara längtat efter att bli normal igen! O nu e vi där, tjooohoo.

Idag har jag och Loketok varit en runda med bilen, handlat mat på ica, varit på Dollarstore, vill in på Elon också men svårt att bära massa leksaker tillsammans med lillgubben själv, så det får jag ta lite senare. Hittade även en tavla jag vill köpa eller SKA köpa till våran trapp! Kommer bli pöööörfekt!

Jo Marre, kan lägga in en bild på stenen om du vill se. Haha, den är typ mörk brun, grön aktig. Ser lite äcklig ut faktiskt, usch o fy. Men jag ska ju skicka iväg den på analys och då får vi se vad den består av. Mysko hur det där funkar alltså!!



Senare då min kära sambo kommer hem ska vi en snabbsväng till Luleå, han måste ha en ny mobil, hans har lagt av HELT... och sen brumma hem igen för att laga potatisgratäng och grilla tillsammans med min lillebror Robert och hans flickvän Jennifer :) Kommer bli jättetrevligt.

Sen hoppas jag på att komma iväg i bra tid till Magda, då jag Mia och Magda ska ha en PYSSELKVÄLL :) Vi ska pyssla på, scrappa och surra. Gud så kul. Det borde vi göra oftare tjejer , eller hur?! :)

Nu ska jag städa lite här hemma, tjohej.



Tittuuuuuuut :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!