www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sådär!

12-05-11,

Sådär nu kör jag på detta ett tag! Kan vara skönt o känna att man kan skriva vad man vill och lägga ut vilka bilder man vill, fast iofs vill jag ändra tillbaka sen så kommer väl alla inlägg att synas. Nåja skitsamma.

Suck. Var är vi då? Jo jag går hemma med en sten i urinledaren nånstans, lagomt kul sådär. Den verkar inte vilja ut heller, igår kväll kände jag stickningar som att man hade urinvägsinfektions känslan.. men de säger att det kan kännas så när den är påväg, jag vart ju glad, men icket. Ingen sten ännu. Det börjar bli lite jobbigt. Vill ju kunna vara som vanligt och ha energi till massa saker. Det har jag inte nu. Inte mycket energi alls men som tur är har vi underbara föräldrar jag och Adam som ställer upp i vårt och torrt. Dem har varit ett jättebra stöd under den här tiden. Adam har varit tvungen att jobba då dem har Beab, ingen annan som kan det och det tar sjukt lång tid. så han har fått jobba mellan 05.30-17.00 nu torsdag och fredag. Jag har varit i Heden och mina föräldrar har varit här och hjälpt till. För ibland då och då får jag sådär ont, jättelik mensvärk och ibland upp mot ryggen.

Fy fasen. inget jag önskar min värsta fiende ens. Eller kanske?! Haha näedå så grym e jag inte.

Men jag försöker vara positiv, men stundtals är det faktiskt svårt.

Vi har iaf varit ut en stund till lekparken här i närheten så Loke har fått greja på. Han tyckte det var superkul och gick med ett leende på läpparna och tungan rätt i mun :) gooofisen.

Tacksam över all hjälp från nära och kära!

Hejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!