www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Underbara helg!

12-05-27,

Ja det har varit en underbar helg trots jobb för min del på Ica. Jag verkligen älskar då vi tillsammans, vår lilla familj, kan hitta på saker och vara ute och leka, hälsa på mormor och morfar, farmor och farfar och när man ser hur glad sin lilla son är i dem! Lycka!

Lördagen jobbade jag 10,5 timmar på ica, for direkt till Lokes farmor o farfar där dem hade grillat och hade en tallrik färdig till mig om jag hade vela ha, och såklart jag ville :) Där mös vi på ett tag och sen for vi hem så jag hann ju pussa Loke gonatt iaf innan han somnade. Sen såg vi melodifestivalen, har inte sett dem där andra deltävlingarna men brukar alltid se finalen iaf. Mycket skit låtar kan jag säga. Men Sverige vann i år och det tyckte jag var riktigt bra gjort! Grym låt också av Loreen! :)

Söndagen bestod av en utedag i Heden med hela gänget samlade, min familj, Richards familj och mina föräldrar, lillebror och farmor Britt. Så härligt det har varit idag, 25 grader i skuggan, riktigt utomlandsvärme. Loke och Hugo sprang runt i bara tshirt där ett tag på gräsmattan och luftade små rumporna, skit söta :)
Min mamma fyllde även år idag, på morsdag. Så henne firade vi dubbelt! :)



Loke och Hugo vattnar blommorna :)





Klippa lite gräs behövdes :)

Själv fick jag en bukett rosor av Loke på morron ;) Underbart!



Min kära vän Marre fyller ju även år idag men du svarar inte gumman, ska testa snart igen! :) Grattis till dig med, synd att du inte bor närmare!!! Puss o kram.

Nu e jag trött, inte sovit så mycket inatt.

Hoppas det blir varmt i veckan.

Gonatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!