www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julfesten.

 
12-11-25,

Ja igår bar det av med Ica gänget på julfest, bussen rullade mot Western Farm där vi höll till i år. Var några år sen vi var där faktiskt. Men de var god mat, JULBORD. så himla gott. Åt mig proppmätt och sen var det massa gotta till efterrätt också. Massa underhållning och show som Lisa Eklund såklart var med i, himla duktig hon är alltså!! :) Man vill bara kunna dansa själv när man ser henne!


Sen blev det mingel och dansa loss! Men var himla trött faktiskt, bussen skulle gå hem ett men jag åkte med Magda hem kring tolv! De fick räcka för mig med :) Men kul var det iallafall. Tråkigt dock att inte chefen var med, han hade ärenden med sin son att reda ut i södra Sverige så kunde ej delta. Men men!

Är iaf inte så bakis som jag trodde idag, mest trött och seg. Men det är så himla skönt att inte känna den där fruktansvärda smärtan i magen ja brukar känna så jag är glad över att slippa det. Då tar jag tusen gånger hellre tröttheten!
 


Nu på dan då vi skulle lägga Loke för att sova förmiddag så ville han verkligen inte sova, han ville upp och greja och hade sig. Var ett himla gorm, gav han välling till och med, brukar vi inte göra på dan. Då ville han ha meeeer och ropa efter mera välling. Ja då gjorde vi ännu mer.. han gorma iallafall, men vi gick ut från rummet och tänkte att då kanske han finner sig till ro och kan sova, oftast är det så. Men icket. när vi är i köket båda två så hör vi sovrumsdörren knarra... WHAT? har han gått ner från spjälsängen? Mycket riktigt, när vi kommer dit står han vid dörren helnöjd med ett smile och nallen och snutten i händerna. Men guuubben!! Ner med han i sängen igen, pust.. Hur kom han ner? vi hörde ingen duns eller nått, han måste ha hittat en bra väg ner.. ojoj... suck!

Frågan är nu om man ska börja använda hans barnsäng o sätta den i hans rum och träna där med honom, eller om man ska vänta ett tag och se om han kanske förhoppningsvis "glömmer bort" hur han gjorde då han klättra ur spjälsängen.... ?? Åh :) Tokis.

En till grej.... ikväll blire BIO! Yey. Med brudarna.. Vi ska se The breaking dawn 2, Twilight! Jag längtar massor. Kommer bli superkul och spännande och se hur allting slutar nu :)
 
 
Trevlig söndag alla!
 
 
Kommentarer
Postat av: Marre

Hej gumman! Ha va sot bild pa polarbjornen, sa dar kanner man sig ibland! Skoj med julfest pa farmen! Gott med julbord! Haha va busig han ar Loketok!!!! Kan tanka mig va lurig han maste sett ut dar nar han tagit sig ur spjallsangen!!!! Ni far klura pa barnsang! Aaaaaaaaah vill ocksa ga o se Twillight! Hoppas den va bra! Kram kram

2012-11-27 @ 05:04:26
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!