www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Snurrig i huvet.

12-11-23,

Fredag idag, skönt! Har varit en rätt bra dag på jobbet förutom en del nyheter som bara gjorde en förvirrad och uti nya tankar... lite små besviken faktiskt och håller mina tummar för att det ska bli som jag så gärna vill. snälla håll tummarna för mig!

Annars är jag trött som en gnu, Loke måste ha legat och pratat i sömnen fast istället för att prata i sömnen så skriker han till, neeeeeeeeej... och mammaaaaaaaa... osv! Hujja man flyger ju upp snabbare än en mikro sekund. men så somnar han om på en gång. Men de gör ju att natten blir avbruten hela tiden så det resulterar i all denna trötthet. Nåja får sova mer i natt. Ikväll blir det att se På spåret som börjar igen. Jag har aldrig varit en fan av det men Adam gillar det och vi har följt det förut ett tag så nu ska vi se det igen! Sen blire lite spelkväll med Adams päron, alltid trevligt eftersom vi alltid vinner ;) haha.

Imorron vankas party! Jag hade fått hem klänningspaketet från Nelly och jag tror jag ska behålla ena och ha den imorron! Måste bara fundera ut om jag har nått som passar till. typ skor, leggings, halsband.. pust. Varför ska man ha så mycket att fixa inför en enda kväll. Håret? Ja vad göra med håret? det får vi också klura på. Sminket, naglarna? Haha... ibland önskar man att man vore kille! :)
 
Lillgubben 1 år och 1 månad.
 
Näe nu mysa lite sen spela spel! Trevlig fredag!

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Håller tummar o tår :)

2012-11-23 @ 20:21:03
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!