www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Första dagarna.

12-10-30,

Nu har jag varit mina 2 första dagar på mitt nya jobb! Oj vad kul det är och jag älskar stället. Dem verkar jobba precis som man själv vill göra i framtiden och det är många yngre som jobbar! Ska bli jättespännande och komma in i det här mer nu och så.. Just nu är det Höstlovs vecka så det är mindre barn än det brukar vara och då får jag ju en mjukstarts vecka själv också :) skönt!

Jag brukar lämna av Loke på hans sida där han ska vara och sen gå runt huset för att gå in på avdelningen jag är, även fast det är vägg i vägg och han kan se mig ibland genom fönster men just för att undvika ett moment till då han ser mig gå in genom ett draperi (som sen ska vara en dörr) för då äre lätt att han följer efter mig.
Sen vid frukost tid så äter alla barnen på hela stället tillsammans i en stor matsal (supermysigt med kristallkronor i taket och ibland brukar de vara lugn musik).. så då ser han ju mig Loke och han har fått sitta vid mitt bord då jag sitter med dem större barnen, för första dagen var hans så ledsen Loke då han såg mig och ville vara nära mig! :) så han äter bredvid mig , sen går dem tillbaka till sina avdelningar. Ibland har han sett mig och kommit till mig under dagen men jag har fått krama han lite och sen gått tillbaka med honom.. Klart han inte förstår riktigt vad som händer, helt plötsligt är mamma på hans förskola, konstigt juh?! Hans första min var helt obeskrivbar då han såg mig där!! haha vad vi skratta efteråt, min älskade tokunge :) såg ut som en förvånad liten fågelholk som att han tänkte " men vad tusan det var likt mamma, vad gör hon är? är det verkligen mamma?" haha..

Men det går i det stora hela bra! :) det måste få ta sin tid och jag är väldigt glad att jag har bra stöd från de andra förskollärarna som vill hjälpa till och är förstående över att han vill träffa mig då han ser mig osv. för jag kan inte heller bara nonchalera honom, det är inte bra, då undrar han ju varför jag gör det. Det är en väldigt svår sits och nånting nytt men jag hoppas med tiden de kommer bli bra. Vi tar en dag i taget och ser hur det går.

Imorse vid frukost tänkte jag om han kunde äta själv men då vare precis som att han visste vart jag brukade sitta och gick dit på en gång, utan att han blev ledsen så han satt med mig. det kommer han nog få göra framöver tills de ger sig.

Spännande att det anställs mer och mer folk och de bygger och har sig i förskolan, så framöver kommer jag förhoppningsvis få flytta över till den nya delen som byggs och vara där :) då kommer jag inte springa på Loke heller lika mycket utan bara vid frukost.

Nåja det är väldigt spännande och roligt iaf! GLAD :)

Nu ska jag slappna av och njuta av kvällen. Imorron ska vi ha lite Halloween på förskolan! :) vi har skärt ut pumpor och gjort lite pyssel idag! Ska bli kul imorron.

Härliga jobb!

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Marre

Ah va roligt att du trivs pa ditt nya jobb! Verkar ju verkligen helt toppen!!!! Det ar lyx nar man kan ga till ett jobb som man verkligen verkligen tycker om! Sant vaxer ju inte pa trad! Glad for din skull gumman!!! Forstar att det masta vara riktigt kul och fa verkligen jobba pa riktigt nu och skont att skolan antligen ar helt fardig! Puss puss

2012-11-01 @ 06:07:49
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!