www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hemma.

12-10-09,

Igår kom vi hem på kvällen till Sverige igen! Men så skönt vi har haft det och himla kul att strosa runt och göra det man vill :) en kort update blir det här, har så fullt upp känns de som nu...
vi hann iaf med en hel del, Madame Tussads, Sea Life Aquarium, Chelsea matchen såklart som dem vann med 4-1!! Hur grymt som helst o se :) jäklar vilken stämning! Vi hann gå på Gordon Ramsays restaurang som var hur fin som helst, och gott! ojoj :) och även Britsh Museum! Näe allt har varit toppen och det regnade bara första dagen, annars är det ju känt för o regna men de var 15 grader och sol resten av dagarna. så skönt. Vi hann även med att gå förbi mitt gamla jobb som de hade byggt om och ändrat namn på, så det fanns inte kvar längre.. men fränt ändå att va där igen :)

Det är full rulle här, jag har börjar på en förskola i stan på ett vik i 3 veckor och sen kanske längre fram till jul. Adam var tvungen va hemma denna vecka med Loke som har fått vattkoppor medans vi var borta i London, på lördagen fick han det. såklart hujja... men skönt att han får göra bort det nu ändå när han är relativt liten så slipper de bli så jobbigt sen. Men han är prickig överallt stackarn, ser ut som tusen tals finnar och röda är dem! Vår lilla prickigkorv. men han är glad ändå och leker så det är ju skönt. haft lite feber ibland också men tur att Adam kunde va hemma med honom denna vecka nu när jag börjar direkt på ny förskola också, så vill ja inte va hemma på en gång..

Idag fick jag hem i brevlådan EXAMENSBEVISET! oj så skönt :) så de känns himla bra. fick även andra grymma nyheter också! men nu hinner ja inte skriva nå mer, eller orkar... det är som sagt fullt upp med jobb, en sjuk Loke och alla andra fix hit och dit.

Bastun kallar, måste bli av med min dunderförkylning jag fått men sandpapper i halsen, fy fasen. i hate it. suck.

Nåja de goda väger upp de onda. Återkommer när jag har tid med bilder och sånt :)
 
hejs!
Kommentarer
Postat av: Marre

VA???? Tanker du inte beratta vad det andra bra nyheterna var ocksa? Sa kan du ju inte gora, blir ju nyfiken nu! Va harligt att ni haft en toppen resa! Mysigt att fa komma bort sadar! Tur att Chelsea vann! Ni ar sa sota! Puss pa er! Saknar dig gumman!

2012-10-10 @ 00:08:14
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!