www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Haft en bra dag.

12-09-08,

Lördag och de var så himla skönt med en ledig helg med familjen! Det är ju full rulle nu när man jobbar heltid 100%. Man är rätt slut när man kommer hem men all min energi som e kvar går till mitt älskade sockertroll. Vi busar, leker, läser böcker och han surrar på :) Mys!

Idag har vi bakat med trolldeg, vilket han tyckte var lite kladdigt hehe men försökte iallafall, han vänjer sig nog :) sen har vi varit en sväng på stan med mina föräldrar, köpte vantar och en lite tjockare mössa då det nu börjar va lite kyligare på dagarna. Hittade även nån mjukisbralla och tröja samt en ny pyjamas! Sen blev det vårdcentralen också en sväng för mig, men blev inte vettigare när jag gick därifrån..

Handling på ica och sen en sväng mot Smörblomman där vi även mötte upp Johanna och Hugo så dem fick leka :) Hihi så kul och se dem leka, Loke springer och ropar GOGO! Hugo springer med och säger åt Loke om han gör fel haha. Tex så när Loke hade åkt rutschkanan så började han klättra där man åker och Hugo säger åt honom: nej Loke, gå runt. Haha :) söta!

Sen hem och göra tacos! Grymmes gott och mätt som bara den. Sen blev de mys i soffan med charmtrollet och så innan läggdags. Handlat popcorn och läsk också till film ikväll.

Det blir att se antingen Cabin in the Woods eller Stash house. Båda verkar bra, den första har även Magda rekomenderat eller hur? :) Vi får väl se. Igår såg vi Snövit.
 
  


Nä plats i soffan o bara chilla.Gud så underbart det är att inte behöva tänka på skolan iaf. woho. så konstigt men så skönt. håller ni fortfarande tummarna för mig? i hope so.
 
Ja röstade på Cabin in the woods, tror de blir den :)


Trevlig lördag.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Om ni såg filmen. vad tyckte ni? Känner pressen på mig nu när Adam inte gillade den där filmen jag sist rekommenderade ;) hahaha
Vilken mysig lördag ni haft och jag förstår att de måste kännas underbart att slippa tänka på skolan :D

2012-09-08 @ 23:18:06
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!