www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ösregn hela dagen.

12-09-27,

Ja idag har det ösregnat heeeela dagen lång. Jag hoppades på att vi inte skulle ut med alla barnen på förskolan men vi skulle ut en sväng, dock skulle jag arbeta i grupp med 5 grabbar inne så jag slapp regnet. Men dem var inte långvariga ute, kalla och blöta. hujja. nej vi var inne resten av dagen kan ja säga :)

Min älskade son har fått vara på en annan förskola idag och ska vara där imorgon också pga planeringsdagar på Kristallkulan där han är i vanliga fall. Så de var lite jobbigt att lämna honom på morgonen till nya förskollärare och andra barn han skulle leka med. Men de hade gått bara bra :) sovit ätit och lekt. skönt!

Imorron är det äntligen FREDAG! Gud så skönt med helg! Jag värderar helgerna otroligt mycket mer nu när man jobbar 100% på veckodagarna. Därför har jag nu sagt bort mina helger på ICA Kvantum och kommer bara jobba veckodagar! OJ SÅ SKÖNT. Men lite trist såklart också, att inte få jobba med alla underbara arbetskamrater, men vi får ju ses på annat håll istället och umgås :) Right? Men de var lite motvilligt att lämna bort helgerna, det är ju verkligen så sjukt bra betalt! Och när ja denna månad fick min första förskollärarlön + Ica kvantum lön + pengar från försäkringskassan så kan ja säga att jag blev ganska så rik :) hoho! Men i längden skulle ja inte orka jobba helger också nej nej...

Inte som det är nu också, är så trött och stressad o måste få vila emellanåt. Men kommer sakna er juh.

Nåja, nu äre förskollärarjobb jag strävar efter och det känns sjukt bra att börja jobba med det som man utbildat sig till!! :)

Nu ska här slappas, vi har varit och inhandlat vinteroverall till lillgubben, blev en Kaks overall från Kappahl, har hört dem är bra. så det får vi hoppas, hade massa rabatt också så vi tjäna 300 spänn på de :)

Ha en trevlig fredag nu och njut av helgen!! :) de ska ja! PUSS
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!