www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Svårt att förstå.

12-09-22,

Ja det är svårt att förstå att jag nu e klar med skolan HELT! Jag har gått och väntat på besked från skolan och den hårda (som flera beskrivit det) examinatorn som är nu och igår kväll fick jag ett mail. Ett helt underbart mail :) Jag är godkänd på uppsatsen... :) woohoo..

Trodde inte de var sant, läste mailet säkert 10 gånger för det står att några av dem hon skickat ut till behövde komplettera saker på sin uppsats men att dem har blivit kontaktade på sin mail men jag hade inget annat mail än detta. Det måste ju betyda att jag e klar!! :)

Asså det är en sån sjuk känsla. måste bara skriva av mig om det! Efter allt som varit och hänt under tiden har ja inte gett mig, gav mig fasen på att bli klar, kan säga att de var de jobbigaste jag gjort. Då man velat va med sin familj, har man istället stängt in sig på ett rum för att skriva på datorn, dag som natt. Haft ångest för att inte spenderat tid med annat, familj vänner och hitta på saker. Men genom att jag stängde in mig i datarummet och skrev och skrev så blev jag tillslut färdig och jag fixade det helt galant SJÄLV! HA! Nu kan min förra arbetspartner slita häcken av sig också och försöka klara det... sjukt jobbigt har de varit.
 
Det är jag nog mest stolt över, att jag inte haft någon alls till hjälp förutom min otroligt schyssta handledare som ägnat halva sin semester och gud vet hur många timmar på mig. Hon har trott på mig och förstått min situation och velat vara tillhands. Vill såklart tacka nära och kära och vänner som stöttat mig och trott på mig också och puschat mig! ni e bäst.

Men framförallt min kära sambo som fått stå ut med det ena och det tredje och alltid lyssnat på mina problem och frågor och försökt hitta lösningar, tack för att du har stått ut älskling.utan dig hade jag inte fixat detta, det är ett som är säkert!

ojoj, tårarna har runnit idag kan jag säga. så glad så glad.

Nåja nu ska jag njuta av en bastu med älsklingen och en cider! Sen blir det film.

Älskade ni, tack.

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Marre

Ah va underbart!! GRATTIS! Det far vi fira med telefon samtal imorgon minsann!!!!!! Fira nu ordentligt med Adam och Loke! Skit duktigt! Kram

2012-09-23 @ 01:49:15
URL: http://marli.blogg.se
Postat av: Mia

Wiihoo!! LOVELY så bra kämpat :-)

2012-09-24 @ 23:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!