www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vikariat.

12-09-04,

Idag har det verkligen varit fullt upp kan jag lugnt säga.. Upp med Loke vid halv sju, iväg med honom på förskolan (dem skulle för övrigt ta dagiskort idag, första dagiskorten) :) Sen efter det iväg mot Luleå för att va på skolan och kolla igenom de sista med C-uppsatsen.. gjorde de, krånglade med massa siffror i innehållsförteckningen suck... fick hjälp tillslut tack :) Sen gjorde jag den till en PDF fil och skickade till min handledare. DONE! Nu jäklar är den inskickad och jag kan slappna av från den iaf :) SÅ SJUKT SKÖNT!

Efter det iväg mot luleå city för att begära tillbaka 250 kr som Gina Tricot hade slagit in för mycket sist jag handla där. Idag slank de ner en tröja och två leggings också :) Gud vad jag handlar kläder hela tiden tycker ja. Köpte även regnbyxor på stadium.

Sen brumma hem igen, i med en färg i håret och duscha. Sen iväg och hämta Loke på förskolan, iväg till Polisen för att fixa nya pass. Mitt och Adams har gått ut så vi gjorde nya, är osäker om de behövs till att fara till London men vi gjorde nya iaf. Åker den 5 oktober!! :)

Sen handla mat, äta middag med mina föräldrar och badat Loke!

Nu slappna av en sekund! :) Imorron ska jag börja mitt 4 veckors vikariat på en förskola i Sävast! Gud så spännande det ska bli, så nervös!! Sen får vi se om det leder till nått mer!

Men snacka om tur, precis lämnat in uppsatsen så får man jobba! YEY :)

Håll tummarna för mig imorron för jag kommer va supernervös med allt vad som hör till på jobbet.

Hejs.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

Du har verkligen haft fullt upp. Och färga håret också ;) Inga gråa hår längre ;) haha

Lycka till i morgon gumman. Det kommer gå kanon bra <3

2012-09-04 @ 21:48:15
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!