www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Slut i huvudet.

13-04-09,

Ja idag har jag varit riktigt slut i huvudet när jag vandrade hem från jobbet kl 16. Denna vecka har jag varit på massa möten för att se hur saker och ting går till, mycket för att jag har mitt mentor år och håller på att samla på mig kunskaper inför det och då är det ju bra om jag e med på möten och sånna saker med chefen och andra. Känns jättekul och intressant och framförallt känns det jätteviktigt! Men är slut i huvudet, och det jobbigaste då jag är en funderare och tänker så mycket är ju att nu när man är gravid så kommer man ju inte ihåg allt man vill! suck haha :)

Kan komma på två tre saker jag ska göra och sen vips så är 2 av dem borta. En grej kan jag fokusera på att göra men vad vare sen jag skulle göra? haha helt snurrig i bollen. Gäller att skriva ner saker annars glöms det fort! Virrpannan jag!

Så man kan säga att ja e himla slut i huvudet, för då ja glömt saker så tar de ju en stund att värka fram igen vad jag nu skulle komma ihåg, och så håller jag på sådär :) haha.

Ja inte är det lätt alltid.

Det slog mig nu att det är typ mitten av april redan!!! Helt sjukt vad fort det går. Jag kommer ju bara jobba de som är kvar av april, sen maj och sen juni. 1 JULI slutar jag jobba och får njuta av sommaren och väntan inför Lokes syskon! OJ vad jag längtar :)
Hoppas bara inte man får alltför mycket krämpor under tiden..

Näpp nu ska jag sluta svamla. Trevlig kväll.
Kommentarer
Postat av: Magdalena

haha virrpanna ;) skickar ett sms i morgon om vad jag ska ha för sushi :D hoppas du inte glömmer de ;) haha

2013-04-09 @ 21:46:50
URL: http://magdalenaledin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!