www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

1 vecka och 1 dag.

13-08-19,

Ja idag är redan våran lilla prinsessa en vecka och en dag gammal. Usch har jag redan ångest att tiden går för fort? Vill stanna upp och bara njuta ännu mer än vad man gör! Hon e så goo och fin!

Det är så kul att se hur Loke är mot henne också, det han säger och funderar över! Älskade barn, ni är mitt allt.
Oj vad jag älskar er!

Nu har vi 2 veckor då vi är hela familjen tillsammans och ska komma igång med lite rutiner och så. Loke ska börja på sin nya förskola imorgon och vara där en timme bara men det ska bli spännande och se hur det går för honom, han vill säkert inte hem därifrån. Adam åker med han dit och jag stannar hemma med lillan, nog för att jag hade velat va med och se Loke där. Men vill inte ta med lillan in på förskolan ännu.. Måste ju fara med henne sen ändå då jag är själv med Loke men behöver inte utsätta henne för basillerna ännu :)

Nä nu äta lite lunch, Adam och Loke var en sväng till Brännberg och hämtade fotbollskläder och erbjöd sig att ta med sushi hem till mig, det tackar man väl inte nej till?! :)
 
 
 

Hej på er.
Kommentarer
Postat av: Marre

Ah va hon ar liten och fiiin! Ser sa himla mysigt ut!! Vill ocksa snosa pa bebis!!! Vad langt har du har fatt! Superfiiint! puss

2013-08-20 @ 01:06:52
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!