www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Full rulle.

13-08-21,

Det är verkligen full rulle här hemma, och det är en väldigt stor förändring med 2 barn än med 1, nu tänker man, gud så lugnt och skönt man hade det med första barnet, bara njuta och mysa tillsammans. Nu ska man roa en 2,5 åring samtidigt men tycker vi gör det himla bra ändå, visst testat han oss emellanåt och så men man kommer in i det mer och mer för varje dag som går. Det svåraste är väl när jag är fast och ammar lillan, då kan man ju som inte vara med Loke fullt ut. (visst ibland har jag fått gå efter Loke eller hjälpt honom med nånting och haft lillmysan hängandes i boobsen haha :) Men det är ju bra vi är hela familjen hemma nu tillsammans, då kan man varva att leka med Loke och vara med lillan! Perfekt! :) Men man kommer in i det mer och mer och det känns skönt, lillmysan får mest bara hänga med på det Loke vill göra och utflykter vi far på. Sen kommer ju Loke börja på förskolan 5 timmar per dag och det tror jag han kommer tycka är jättekul. Som sagt, det är en väldigt stor förändring men jag hade aldrig bytt detta mot något annat..för oj vad jag älskar mina barn, det är helt otroligt vad mitt hjärta vuxit för dessa små liv.. Vi har verkligen en sån superfin go liten prins och en helt underbar liten prinsessa. Det kan inte bli bättre :)
 
 
Tränar att ligga på mage, det är jobbigt tycker hon :) Kolla in söta brallan hon fick av Jennifer, volanger som en liten ankstjärt! Supersöt :)
 
 
Nyvaken gookille myser i soffan!

Loke var en sväng på förskolan idag med, han tyckte det var jättekul lillälsklingen :) Sen efter han vilat lite så blev det en tripp till Teknikens Hus (tack Mia för tipset, eller när jag såg att ni varit där igår. Hade som glömt att man kan fara dit också, finns ju massa spännande saker för de små där). Det älskade Loke, han for runt överallt och visste knappt vart han skulle börja eller sluta. Han hade verkligen jättekul, massa maskiner, tåg att köra, bilar, båtar och gruvan och att borra med stora maskiner. Ja han hade nog kunnat vara där hela dagen, han ville då inte hem därifrån men dem stängde och vi var tvungna att fara :) Lillmysan låg och sov hela tiden i vagnen och när vi hade en glasspaus så ville hon äta. Sen full fart igen på Loke och hon sov :)
 
 
 
 
 
Avslutade kvällen med ett bad! Alltid lika uppskattat :)

Nu sover lillan och jag ska nog lägga mig snart jag med. Åh vad jag går och längtar tills min lillebror o Jennifer ska ha barn också! Det är snart, 24 dagar kvar till beräknad förlossning. Undrar vad det kommer bli? En liten tjejkusin eller killkusin till våran sessa! Vi får välan se :)

Ne nu har jag pladdrat på.
Dags för sängen! Gonatt.
Kommentarer
Postat av: Mia

Ja visst är det ett helt perfekt ställe för busiga barn! Och att dom kan pilla och greja med allt :)

2013-08-22 @ 15:22:54
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!