www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härliga sol.

13-08-25,

Idag och igår har det varit underbart härligt väder, riktiga sommardagar! Igår var jag och barnen (barnen, ovant att säga så :) på skördemarknaden med min mamma, pappa och Robert o Jennifer. gick och strosa och sen fikade vi lite. mycket trevligt. Kan säga att det är ganska så skönt att inte vara gravid nå mer i denna värme, man känner sig så lätt och smidig utan magen :) Så tyckte lite synd om Jennifer som kämpar på ännu men nu är det bara 3 veckor kvar tills deras lilla knyte kommer till världen! :)

Idag har vi hela familjen tagit oss en lång prommis med vagnarna och Loke har fått springa av sig och leka lite varstans! Köpt glass och haft de trevligt :) Känner av fogarna ännu märkte jag när jag gick så man får vara lite försiktig ännu , det är ju ändå trots allt bara 14 dagar sen hon kom till oss.

2 veckor är du idag lilla guldklimpen våran! :) hon är så himla fin och jag är så glad att jag får klä henne i massa rosa haha! :) Det är så gulligt! Måste på stan nån dag och kika på mer gulliga saker till henne :) Min prinsessa!

Ha en trevlig dag! Till middag blire grillat, längtar :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!