www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Julen.

13-12-28,

Oj såg att det var ett tag sen jag skrev nu. Det är ju full rulle hela tiden :) Julen har iaf varit jättemysig och det var gott med julbord efter vi hade sett Kalle och sen kom tomten efter det. Thea sov precis då så hon missa första jultomten men kanske lika bra :P haha! Näe då men hon sussa så gott. Loke var jättenyfiken och vi tittade i fönstret allihopa när tomten kom i skogen och vinkade dit honom :) Loke svarade snabbt JA, när tomten frågade om det fanns några snälla barn :) Sen sa han till mig när han satt hos mig, kanske tomten har ont i ryggen! Hihi jo det har han säkert :) Kul och se att han inte var så rädd för tomten utan mest nyfiken.

Loke blev glad över klapparna och en ambulans med ljus o ljud blev favorit under kvällen. Han fick även en barnvänlig ipad som han spelade lite på :) Det är bra med den att man kan ställa in "föräldrakoll" typ att den ska slå av sig själv efter en viss tid eller att man begränsar så han inte kommer åt allting på internet osv. Väldigt smart :) Om man inte alltid orkar ta fighten att han ska lägga undan den, vilket inte hänt ännu men ifall att :) Vill inte att han ska sitta med en sån dygnet runt, man ska kunna leka med sina vanlig leksaker också. :)

Juldagen blev hos Adams päron, trevligt det med förutom att jag hade världens huvudvärk den dagen så de var mindre skoj. Men god mat, fläskfilé i dragonsås med klyftpotatis. Sen öppna lite klappar igen :)

Idag har vi ätit kalkonmiddagen, det är så sjukt gott. Speciellt med den där såsen som blir av kalkonen! :) Mmmmmm. Nu e jag proppmätt, dock inte av den men av en Pollypåse, blä. Varför ska dem vara så goda? och varför ska man trycka i sig hela påsen? BLÄ. Nu mår jag ju inge bra, näe efter nyår ska jag komma igång med träningen igen, har varit riktigt dålig på att träna nu! Fy skäms :)

Imorgon är det söndag, sen jobbar Adam måndag, men på tisdag då är det Lokes födelsedag!! :) Det är som att nyår inte existerar längre, det är Lokes födelsedag som är prio 1 såklart. Det är som en mysig dag, lugnt på morgonen, han får paket och sen kalas mitt på dagen, sen kika på fyrverkerierna kl 17 i stan , sen hem och leka och lägga barnen, sen brukar vi bara mysa i soffan. Förra året spelade vi bingolotto och åt Fondue!! :) Får se om vi kör på det i år igen, ganska så skönt om jag får säga de själv :)

Nä bilderna måste jag ladda in, har inga nu att dela. Återkommer med det.

Tjingeling.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!