www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Levande julkalender.

13-12-03,

På Lokes förskola har de varje år en levande julkalender där barnen som är 4 och 5 år får spela en liten sketch varje dag för resten av barnen på förskolan och för de äldre på dagverksamheten eftersom det är vägg i vägg med förskolan. Så de äldre uppskattar ju detta jättemycket och såklart alla föräldrar och barn också.
 
 
De var andra idag och Loke frågade mig på morgonen om jag ville se den med honom. "Mamma du kan också se kalendern". Jo det kan jag göra någon dag sa jag. Men så såg han så ledsen ut och funderade ett tag och sa " du kan följa med mamma". Han är så otroligt söt och de går ju inte att motstå så idag for jag dit och såg kalendern. Hans grupp satt på golvet och kikade så han såg inte ens att jag kom, men när de skulle gå tillbaka till sin avdelning såg han mig och lyste upp :) så jag hann få en kram och sa att jag hämtat honom sen! Hihi gullis.

En äldre gubbe på dagverksamheten sa till Thea, "men du var då den sötaste lilla jag sett, hur gammal e hon?" Hihi.

Nu har jag städat lite här hemma och pysslat lite medans Thea sover. För idag fick jag sovmorgon, Loke sov till hela 7.45! Han brukar ju annars vakna 06.00 så det var riktigt skönt.

Älskar den här månaden och allt som hör julen till. Man blir så glad. Och jag blir så glad av att varje dag få göra Loke glad genom julkalendern vi har hemma, han får öppna paket och vi myser på. Man vet ju själv hur underbart spännande det var med julen och det ska mina barn också få uppleva! Mys hela december ut :)
 
Älskar dig så, min fina!
 
Lillgumman som nu mer orkar lyfta sitt huvud lite mer :) så sött när hon kämpar.
 
 Min storkille som får öppna paket varje dag fram till jul :)

Ikväll ska jag nog försöka ta lite kort på Loke och Thea tillsammans, får vi se hur det går :)

Hej från en glad mamma!
Kommentarer
Postat av: Mia

♡så fina :)

2013-12-04 @ 00:16:45
URL: http://bymia.blogg.se
Postat av: Marre

Ah du o Adam ar sa fina!! Ni har varldens finaste familj! Blir det na brollop 2015? Vill boka in i min lilla kalender ju!!!!! Hehe! Saknar dig gumman! PUSS

2013-12-07 @ 16:09:34
URL: http://marli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!