www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag.

13-12-07,

Shit tiden går för fort, dagarna bara susar förbi. Jag måste köpa julklappar, aah har inte gjort det. Bara nå smågrejer. Men vi ska iväg nån dag och fixa.

Idag har Adam varit och tränat en sväng och när han kom hem fick jag fara själv på stan en sväng. Shit vad konstigt det kändes att inte ha någon med sig, är ju så van och ha Thea på armen i bilstolen med mig överallt man än far. Nu gick man helt själv, bara börsen i handen :) skönt var det faktiskt, hittade mig ett par leggings och en tröja, några saker till Thea och Loke.

Om än det bara var en timme så fick man ladda batterierna litegrann!

Sen bar det iväg på middag hos Adams mormor som fyllde 80 år, vi överaskade henne allihopa på Adams sida, kanske var 17 pers som stormade in hos henne för hon fyller egentligen år på måndag. Så hon blev överaskad och glad. Vi hade beställt catering och åt jättegott, fläskfile och gratäng, baconlindad kycklingfile och ädelost sås :) Mums. Loke busade med Alina och Alva som är 5 år :) Han verkade haft kul, ville inte fara hem. Thea skötte sig rätt bra hon också, kräktes lite då och då, våran lilla kräkfia :) nu sover båda två och vi ska se lite på tv och koppla av.

Igår var jag föresten på middag hos Linnea och Jenny var också med. Jag hade med mig Thea och Linnes ena dotter var hemma Nikki och Jenny hade med sig Albin som snart fyller 3 år. Loke och Adam hade en grabbkväll hemma :) Vi åt iaf från Artic Thai, jättegott. Jo, Jenny hade en fin liten mage fast hon var i typ vecka 32, hon ska ju ha en till bebis i Januari :) Så då får vi se vad det blir! Spännande.

Näe nu har jag babblat som en galning, dags att krypa upp i soffan med lite popcorn, Polly och cola. (blivit helt besatt av Polly! farligt farligt).
 


Tjohej, trevlig kväll.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!