www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Trött och slut.

13-12-16,

Ja grymt slut och trött är man, ibland är krafterna typ obefintliga. Som nu, hujja. Men får egentligen stå mitt eget kast, eftersom man vill ha lite egentid på kvällen då barnen somnat, så blir det ju att man lägger sig lite senare och därför är trött eftersom man ammar några gånger och ska upp och väcka Adam 5.23. Sen vet man aldrig om man får sova mer efter det, då ligger jag inne hos Loke, han sover oftast vidare, idag till 6.30. Thea äter sista gången kring 4 på natten, sen sover hon oftast till 10. så när det funkar att göra såhär är det ju rätt bra. För skulle ja inte lägga mig hos Loke skulle han ju kuta upp till mig och vara orolig och väcka Thea. nej då gör vi såhär en stund till. men man blir trött.

idag har jag haft nå knasig med magen, ont och trott typ att vinterkräksjukan är pågång, men det har inte brytit ut nånting så de är ju skönt, kanske går över. hoppas.

nu funderar jag om ja orkar hålla ögonen öppna längre än klockan nio. får se! Gjort bort någon till julklapp idag, skönt. Ska klura vad det är kvar, typ knappt nått, till Adam kanske.

8 dagar kvar till julafton! :) Blir jättemysigt och jag längtar! Första julen för Thea! Lillplutten.

Hejs o gonatt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!