www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Härliga söndag.

13-02-24,

Solen skiiner och det är typ 4 plusgrader!! Woho säg nu att våren är påväg och att vi börjar få bort denna snön nu! De vore så skönt. Solen har iaf börjat värma då man är ute och det är ju ett vårtecken!! :) Så smält bort nu all snö please!

Hade en jättetrevlig kväll igår med massa surr och god mat! Gud så mätt jag blev, trodde magen skulle spricka! Kom hem rätt sent för att vara mig haha, typ 1. Gick och la mig och sovit ut till 9.30. Skönt! :) Då äre bara att äta frulle och sen fara till Heden för att se hur min älskade lilla son har skött sig.

Igår precis efter jag lämnat honom och kom hem för att göra västerbottensostpajen så lyssnade jag på en Beyonce låt som hon hade sjungit på en gala som hette:

"World Humanitarian Day. One day. One message. One goal. To inspire people all over the world to do something good, no matter how big or small, for someone else."

Den var så bra och jag höll på dö av saknad till mina killar. Ville bara åka på en gång och hämta lilltoken, gud så det gjorde ont i kroppen efter honom och då hade det gått en timme!? Haha. Ibland kan man allt sakna nästan ihjäl sig. Men tror det har och göra med allt som händer i min kropp just nu, en del hormoner fladdrar ju runt! :)

Nu äta och sen pussa på min älskade son!

http://www.youtube.com/watch?v=i41qWJ6QjPI
 

Länken till hennes låt! Lyssna och njut.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!