www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag woho!

13-02-23,

Lördagen är här! Oj har längtat :)

Loke sov till sju på morgon, det var himla bra tycker jag, mycket bättre än klockan sex iaf som de varit en hel del dagar nu.. :) Skönt att han börjar sova bättre igen efter att hostan och snoreriet har börjat försvinna. Vilket skillnad det är alltså.

Efter frukosten var vi ut till Sävast för att hälsa på brorsan min och Hugo. Loke och Hugo busade på och lekte med bilar och grejade. Hugo hade ju Blixten bilar som Loke är helt frälst i sen han sett filmen "Bilar". Han älskar blixten och bärgarn! haha. Så Loke blev rätt sur när vi skulle åka.. ville ju leka mera.
 


Nu sover han då gott hemma och sen ska vi bege oss till Heden där Loke ska få vara med mormor och morfar och sova där! Jag ska sen handla massa gooooomat och sen ut till Magda för lite tjejmys! Blir bakad potatis och massa röror och jag ska försöka hinna göra en västerbottensostpaj, den är så sjukt god juh! Åh. Som jag längtat efter massa gomat och mys med tjejerna!
 
 


Hoppas ni också har en trevlig lördag kväll :)

Kram!
Kommentarer
Postat av: Marre

Hey mys gumman!!!! Skont med lordag!!!! Har fick jag sova ut till 9. Det blir nog andra bullar nar man har barn :P AH va kul med att aka till Magda, vi borde testa Skype - har hon skype?? Haha mina sommar klader ksota 1200 alltihopa, Victoria Secret ar lite dyrare an flesta stallen. Hade jag gatt till H&M hade det sakert in blivit mer an 500. Men en av bikinisana kan man valja exaxt storlek pa overdelen & dom har grym kvalitet pa sina grejjer!! :)

2013-02-23 @ 16:27:49
URL: http://marli.blogg.se
Postat av: Mia

Ja det var en supermysig kväll, man behöver verkligen få vara bara vi tjejer ibland :)

2013-02-24 @ 21:20:24
URL: http://bymia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!