www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lördag.

13-01-12,

Lördag. skönt med ledig dag!

Vi har börjat dagen med lite sovmorron, vi har sovit i omgångar jag o Adam för att kunna få sova ut lite. Funkar jättebra :) Sen åt vi frukost hela familjen. Sen blev de handling på ica.

Adam har spelat fotboll och efter Lokes vila har vi varit i Heden och ätit lasagne, gud vad jag älskar lasagne! :) så gott.
sen när vi kom hem därifrån har vi badat med Loke och myst på.

Loke har varit en liten testare idag, verkligen testat ens humör och ibland kan han verkligen gå en på nerverna minst sagt. Som att han gör vissa saker bara för att jäklas, lilla skitungen :)
men det är väl för att vi är föräldrarna, dem testar ju en mest hela tiden :) sen när andra är med så kan de va så himla goooa, för det mesta hehe.. Nåja, älskar han såklartt mer än allt annat ändå, lilltestarn :)

Han har hjälpt och packa ner granen nu iaf, vi har stökat undan julen, gud så skönt. Så nu sover granen i kartongen till nästa år. Han var noga att pussa granen innan den for ner i kartongen hehe sötkorven :) och alla tomtar har vi packat ner. nu vill man köpa nya fräscha grejer till huset inför våren! åh måste kolla nå hemsidor.

Ha en trevlig kväll. de ska vi ha :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!